Başkan Sarıalioğlu'ndan Yunan Milletvekiline Tepki

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Avrupa Parlamentosunda (AP) Türk bayrağını yırtan ırkçı Yunan milletvekili Loannis Lagos’a sert tepki gösterdi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, sosyal medya hesabından, Avrupa Parlamentosunda (AP) ırkçı Yunan milletvekili Loannis Lagos’ın Türk bayrağını yırtmasına tepki gösterdi. Olayı kınayan Başkan Sarıalioğlu, paylaşımında, “Şanlı Türk Bayrağı’nın gölgesi bile size ağır gelir. Ay yıldızın şerefle dalgalanışı yüreğinize zindan gibi çöker, zamanında denize döken kudreti unutmayışınız normal ama had bilmeyi unutmuşsunuz. Yunan milletvekilinin aşağılık hareketini şiddetle kınıyorum” ifadelerine yer verdi.