Of’tan İdlib’e Gidecek Olan Yardım Tırı Bugün Gönderiliyor

Of Kaymakamlığı, Of Belediyesi, Beşir Derneği Of Temsilciliği ve STK’ların destekleri ile Of’un dört bir köşesinde başlatılan İDLİB’e yardım kampanyasının ilk aşama tırı bugün gönderiliyor.

Of’ta başlatılan İDLİB yardım kampanyasında ilk aşama 1 tır bugün saat 16.00’da yola çıkıyor.

Yardım konvoyu bugün saat 16.00’da Eski Of Terminal önünden dualarla gönderiliyor. İlk aşama tırı gönderilmesinin ardından yardım kampanyası ise devam ediyor. Of’un çeşitli bölgelerinden gelen yardımlar kabul ediliyor. İlk aşama 1 tır sonra kampanyanın verimli geçmesi halinde yardıma devam edilecek.