Of Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Of Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Of Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Şubat ayı Meclis Toplantısının birinci Bileşimi Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis Toplantısına Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Toplantı, bir önceki aya ait karar özetlerinin okunup oylanması ile başladı.

BAŞKAN SARIALİOĞLU ŞEHİTLER İÇİN BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Of Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı 1. Oturumunu değerli Meclis Üyesi arkadaşlarımız ve birim müdürlerimizin katılımları ile gerçekleştirdik. Gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar ve ileriye dönük planladığımız projelerimiz hususunda istişarelerde bulunduk. Çalışmalarımızın Of’umuza ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Of’umuz için hep birlikte çalışmaya ve üretmeye devam” ifadelerini kullandı.

Başkan Sarıalioğlu, İdlib’te askerlerimize yönelik saldırıda şehit olan 4 kahraman askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diledi. Of Belediye Meclisi Şubat ayı 2. oturum toplantısını 06 Şubat 2020 Perşembe günü saat 14.00’da yapılmak üzere birinci oturuma son verildi.

Başkan Sarıalioğlu’nun sözlerinin ardından önce gündem dışı maddeler görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi. Gündemde yer alan 3 maddenin görüşülerek ilgili komisyonlara havale edilmesi sonrası Meclis toplantısı sona erdi.