Of’ta Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye Desteği

Of’ta Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye Desteği

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, engelli bir vatandaşı akülü tekerlekli sandalye hayaline kavuşturdu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, engelli bir vatandaşı akülü tekerlekli sandalye hayaline kavuşturdu.

Evinde yatalak durumda olan engelli bir vatandaşı, Of Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurarak akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunması üzerine evinde ziyaret eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, vatandaşın talebini bizzat kendisi yerine getirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, Of Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu, Of Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Gündoğdu, Of Belediyesi Kültür ve Sosyal İlişkiler Müdürü Kenan Akcebe, Of Belediyesi Zabıta Müdürü Ömer Saral, Erenköy Mahallesi Muhtarı Coşkun Ayyıldız’ında katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette aile bireyleriyle ve engelli vatandaşla sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, Of Belediyesi olarak engelleri ortadan kaldırmak için gayretle çalıştıklarını dile getirdi.

DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ: BAŞKAN SARIALİOĞLU ENGELLİ VATANDAŞIN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI

Ziyarette konuşan Başkan Sarıalioğlu, “Bizler idareci olduğumuz kadar birer birey olarak engelli kardeşlerimizin bütün problemlerinin çözüm noktasında her zaman yanlarında olup duyarlılığımızı ve hassasiyetimizi sürekli diri tutup arttırmalıyız. Bugün, akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunmak üzere raporu ve dilekçesiyle birlikte belediyemiz bünyesindeki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze başvuran Erenköy Mahallemizde yaşayan engelli kardeşimizi evinde ziyaret ettik. Engeli olan vatandaşlarımıza sahip çıkmak, onların taleplerini mümkün olduğunca yerine getirmek bizim asli görevlerimizden bir tanesidir. Bu anlamda bu kardeşimizi evinde ziyaret ederek, akülü sandalyesini bizzat takdim etmek istedim. Kendisine ve ailesine huzur, mutluluk ve sağlık diliyorum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” diye konuştu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun evlerine gelerek kendilerini ziyaret etmesinden dolayı oldukça mutlu olduğunu söyleyen aile bireyleri ise Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür etti.