Of Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri Teyakkuzda

Of Belediyesi ekipleri kar yağışının başlamasıyla birlikte hazır olarak bekleyen araçları ve personelleri ile birlikte olumsuzlukların önüne geçebilmek için Of’un tüm Mahalle yollarının açılması için çalışmalara başladı.

Meteoroloji’den gelen veriler doğrultusunda 8 Şubat Cumartesi sabah saatlerinden itibaren teyakkuza geçen ekipler, karın yere ilk düştüğü andan itibaren yol açma, küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı.

Of’ta 3 yıl aradan sonra yağan kar yağışının ardından ulaşıma kapanan yolları açmak için Of Belediyesi ekipleri durmak bilmeden çalışırken, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise, çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Sarıalioğlu, “Bu yıl çok çetin bir kış mevsimi geçiriyoruz. Buna rağmen bile ilçe halkımızı rahat ettirmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Sarıalioğlu, öncelikle ana yollarda ulaşımın aksamaması için yol açma, küreme ve tuzlama çalışmalarının hava şartları normale dönene kadar aralıksız devam edeceği ifade etti, şu anda ana arterlerin yanı sıra ilçe genelindeki tüm mahalle yollarının da ulaşıma açık olduğu belirtildi. Sarıalioğlu, “İlçemizi etkisi altına alan kar yağışıyla birlikte tüm makina parkımızı mahallelerimize yönlendirdik. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması adına ekiplerimizle 7/24 çalışmalarımız sürüyor. Belediyemiz, Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ve Karayolların ekiplerininde destekleriyle birlikte yüksek kesimdeki önem arz eden konumlarda makinalarımız çalışıyor. 68 mahallemize hizmet vermek için akşam ve sabahın erken saatlerinde karla mücadele çalışmalarımız devam ediyor. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına çalışmalarımız devam edecektir. Vatandaşlarımızdan ricamız gerekmedikçe araçlarını kullanmamalarıdır” şeklinde konuştu.