Of’ta 12 Şubat 2020 Çarşamba Okullar Tatil Mi? Valilik Açıkladı!

Trabzon Valiliği yaptığı değerlendirme sonucunda Of’ta 12 Şubat 2020 Çarşamba günü de eğitime 1 gün ara verilmesi kararı aldı.

Of’ta eğitime bir gün daha ara verildi.

Of’ta etkili olan kar yağışı nedeniyle 10 Şubat ve 11 Şubat’ta eğitime iki gün ara verilmişti.

Trabzon Valiliğinden yapılan açıklamada; “İlimiz genelinde yaygın olarak devam eden buzlanma ve don olayı nedeniyle ulaşımda meydana gelmesi muhtemel aksaklıklar göz önünde bulundurularak 12 Şubat Çarşamba günü, ilk ve orta dereceli okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde, eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli de aynı gün idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi.