Başkan Sarıalioğlu’ndan Başkan Zorluoğlu’na Ziyaret

Başkan Sarıalioğlu’ndan Başkan Zorluoğlu’na Ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve beraberindeki heyet Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve beraberindeki heyet Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Öztürk, Ömer Çakıroğlu ve Oktay Ulusoy eşlik etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Of’un geleceği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapılacak olan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Başkan Zorluoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Of ile ortaklaşa projelerin devam edeceğini belirtti.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Sarıalioğlu ve beraberindeki heyet, Başkan Zorluoğlu ile bir süre sohbet etti. İlçeye kazandırılması planlanan çalışmaları değerlendirmek adına gerçekleştirilen ziyarette Başkan Sarıalioğlu, Of’umuz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Rabbim nasip ederse Of’umuza kalıcı eserler kazandırmak adına gece gündüz demeden çalışıyoruz şeklinde konuştu.

Görüşmede Of’a kazandırılması planlanan çalışmalar üzerinde durulurken, Of Belediyesi ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi arasında yapılması planlanan projeler değerlendirildi.

HER ŞEY OF İÇİN

Of’un her alanda kalkınmasını sağlamak adına çalışıyoruz diyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Of Belediyemizin hayata geçireceği çeşitli projelere ilişkin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız ile görüşmeler sağladık. Kutsal hizmet yolunda bir ve beraber olmak çok önemli. Yaşadığımız coğrafyayı daha ileriye taşımak adına bugün Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret ederek şehrimiz adına istişarelerde bulunduk. Yaptığımız istişareler ve planladığımız projeler hakkında daha net fikir sahibi oluyoruz. Kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımıza hoş sohbetleri ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Of’umuza yeni projeler kazandırmak adına gece gündüz çalışacağız. Sevdamız Of diyerek çıktığımız bu yolda Of’umuz için çalışmaya devam edeceğiz. Her şey Of için” dedi.