Of Belediyesi Ekipleri Hastalar İçin Seferber Oldu

Of Belediyesi ekiplerinin kar yağışı nedeniyle yolu kapanan mahallelerdeki 4 hasta ve mahsur kalan vatandaşları kurtardığı bildirildi.

Of’ta, etkili olan kar dolayısıyla evde mahsur kalan hastaları hastaneye belediye ekipleri ulaştırdı.

Of Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kar yağışının ardından Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mahsur kalan vatandaşlara yardım edildiği belirtildi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde karla mücadele çalışmalarında hasta, cenaze ve mahsur kalma gibi durumlara her zaman öncelik verdiklerini bildirdi.

Bu durumda olan vatandaşların 112’ye ulaşmasının yeterli olduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu, “112’den bize rapor geldiğinde çalışmalar ivedilikle yapılmaktadır. Sivrice, Sıraağaç ve Dağalan Mahallelerimizdeki 4 hastamızı kar nedeniyle hastaneye ulaştırılamayan yatalak hastalarımızın imdadına Belediyemiz ekipleri yetişerek evinden alınan hastalarımız, Of Devlet Hastanesi’ne ulaştırılarak tedavi altına alındı. Vatandaşlarımızdan doğru olmayan ihbarda bulunmamalarını rica ediyoruz. Aslı olmayan ihbarlar ekiplerimize zaman kaybettirmektedir” ifadesini kullandı.