Of’tan İdlib’e 1 Tır İnsani Yardım Malzemesi Gönderildi

Of Kaymakamlığı, Of Belediyesi, Beşir Derneği Of Temsilciği ile Of’taki çeşitli sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle başlatılan yardım kampanyasında toplanan yardımlar Of’tan Suriye’ye doğru yola çıkarıldı.

Of’ta Suriye’nin İdlip kırsalındaki ihtiyaç sahipleri için başlatılan yardım kampanyası için ilçede toplanan yardımlar Suriye’ye gönderildi.

Of halkının her daim mazlumların yanında olduğunu belirten Beşir Derneği Of Temsilciliği Sorumlusu Arif Sarıalioğlu, “Yardım tırımızın içinde un, kuru bakliyat halı, kilim, battaniye, bot, kaban, ayakkabı, soba, katalitik gibi yaşam malzemeleri var. Yardım toplama işimize devam edeceğiz, bu kadarla kalmayacağız. Bundan sonrada nerede bir savaş, doğal afet varsa insanların hayatlarını devam ettirebilmeleri için ne ihtiyaç olursa bunların temininin devamını sağlayacağız. Kullanılmış ikinci el kıyafet getirilmemesini özellikle rica ediyoruz. Beşir Derneği Of Temsilciliği binamızda ayni ve nakdi yardımları almaya devam edeceğiz. Kampanyaya destek veren Of esnafına, hayırsever vatandaşlarımıza ve Of halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından yapılan dua sonrası yardım tırı Suriye’ye doğru yola çıktı.