Of’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102’inci Sene-İ Devriyesi

Of’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci sene-i devriyesi İdlib’te şehit olan Mehmetçikler nedeniyle kutlama törenleri iptal edildi.

Of’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci sene-i devriyesi İdlib’te şehit olan Mehmetçikler nedeniyle kutlama törenlerinin eğlence kısmı iptal edildi. 28 Şubat düşman işgalinden kurtarılması nedeniyle sadece anıt önü çelenk sunma töreni yapıldı. Çelenk sunma töreni Of Kaymakamlığı binası önündeki Atatürk anıtına Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu çelenkleri sundular. Ardından saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından tören sona erdi.

Kaymakam Eyüp Fırat ziyaretçilerini makamında ağırladı. Ülkemizin yaşadığı hain saldırı lanetlenirken emekli vaiz Kadir Sevencan tüm şehitlerimizin ruhu için okuduğu Kuranı Kerim ardın yaptığı duaya hep birlikte âmin denildi.

Of’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci sene-i devriyesinde yapılan anıt önü çelenk sunma törenine Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Cengiz, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.