Başkan Sarıalioğlu Asırlık Çınarın Hayır Duasını Aldı

Göreve başladığı günden itibaren gencinden yaşlısına tüm kesimlerin yanında olmaya özen gösteren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Mustafa amca ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Bölümlü Mahallesi’nde yaşayan asırlık çınar Hafız Mustafa Velioğlu’nu evinde ziyaret ederek, hayır duasını aldılar.

Of’un Bölümlü Mahallesi sakinlerinden 90 yaşındaki Hafız Mustafa Velioğlu ile bir süre sohbet eden Başkan Sarıalioğlu ve Başkan Terzioğlu, kendisine ziyaretin anısına çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Tarihe tanıklık eden Mustafa amcamızın hayır duasını almak istediklerini belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Çok sayıda hafız yetiştiren Mustafa Velioğlu amcamıza Allah sağlıklı ömürler versin. Babaları ile yakından ilgilenen aile üyelerine de gönülden teşekkür ediyorum. Değerli büyüklerimizi ziyaret etmek, onların hayır dualarını almak bizlere huzur ve mutluluk veriyor. Mustafa amcamızın nezdinde tüm yaşlılarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum” ifadelerini kullandı.