Asan ailesinin acı günü

Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Oflu hemşerimiz Prof. Dr. Habip Asan’ın annesi Bakiye Asan (95) son yolculuğuna uğurlandı.

Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Oflu hemşerimiz Prof. Dr. Habip Asan’ın annesi Bakiye Asan (95) vefat etti.

Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli üyesi, 23.Dönem Ankara Milletvekilli, 61.Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı, Avrasya Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Aşkın Asan’ın da kayın validesi olan Bakiye Asan, Of’un Erenköy Mahallesi2nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu’nun kıldırdığı cenaze namazına Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Asan Ailesinin yakınları ve mahalle sakinleri katıldı.