Başkan Sarıalioğlu'ndan İşadamı Ethem Sancak'a Berat

Başkan Sarıalioğlu'ndan İşadamı Ethem Sancak'a Berat

Of Belediye Meclisi tarafından BMC Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ethem Sancak'a Fahri Hemşerilik Beratı verildi.

Başkan Sarıalioğlu, Of Belediye Meclisi’nin kararıyla BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak'a Fahri Hemşerilik Beratı verdi.

Of Belediye Meclisi tarafından BMC Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ethem Sancak'a Fahri Hemşerilik Beratı verildi.

Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından Meclisin gündemine getirilen; “BMC Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ethem Sancak'a Fahri Hemşerilik Beratı verilmesi” hususu Belediye Meclisi’nin 03.03.2020 tarihli toplantısında görüşülerek karara bağlandı.

İşadamı Sancak ve beraberindeki heyeti başkanlık makamında ağırlayan Başkan Sarıalioğlu, Fahri Hemşerilik Beratı’nı İşadamı Sancak’a takdim etti. Başkan Sarıalioğlu ayrıca çeşitli hediyeler ikram ettiği misafirlerine sahil Hasbahçe tesislerinde yemek ikram etti.

İşadamı Sancak’a Fahri Hemşerilik Beratı vermekten mutlu olduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

"Kültür, İlim ve Âlimler Şehri Of'umuzun yarınlarına ışık tutacak projelerin hayata geçirilmesinde, ilçemizin ekonomik, sosyal, kültürel ve eğitim alanındaki gelişmesine yol göstericiliği ile ilçemize olan gönül bağlılığı ve sevdasını her platformda gösteren, 2001 yılında 'Yılın İşletmecisi', 2005 yılında 'Yılın Girişimcisi' seçilen ve 2007 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 'Milli Egemenlik Üstün Hizmet Onur Ödülü'ne' layık görülen, bununla birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşvik ve destekleriyle Ülkemiz sanayisinin yerli ve millileştirilmesi, topyekun kalkınma hamlesi hususundaki seferberlik emri gereği, göstermiş olduğu samimi duruşu, üstün gayretleri ve çok önemli çalışmaları olan, gönül dostumuz ve kıymetli ağabeyimizin OF'umuza duyduğu özel sevdasını ve bağlılığını taçlandırmak amacıyla sanayici, iş adamı, BMC Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ethem Sancak'a,Of Halkı'nın şükran ve teşekkür duygularına tercüman olmak üzere, 5393 sayılı belediye yasasının 18. Maddesi (r) bendi gereğince Of Belediye Meclisi'nin 03/03/2020 tarihli birleşiminde oybirliği ile almış olduğu 16 sayılı karar doğrultusunda Of İlçesi Fahri Hemşehrilik Beratını takdim etmekten gurur duyuyorum.

Bugün, misafirimiz olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı - Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Oktay Saral, Ankara eski Emniyet Müdürü Cevdet Saral, 20. İstinaf Mahkemesi Başkanı Hakim Erdoğan Şimşek, İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, İşadamı - Trabzonspor eski Genel Sekreteri Gençağa Meriç, İşadamı Hikmet Yeşilyurt, Av. Bayram Saral, Kasım Saral, Mehmet Soylu ve beraberindeki kıymetli misafirlerimizi belediyemizde ağırlayarak hasbihal ettik. Sayın misafirlerimize nazik ziyaretinden ve hizmetlerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum.

Bizleri yalnız bırakmayan Of Kaymakamımız Eyüp Fırat'a, AK Parti Of İlçe Başkanımız Mehmet Hakan Terzio.ğlu'na, Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz'a, Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral'a, Belediye Meclis Üyelerimize ve Daire Amirlerimize teşekkür ediyorum."