Of Müftülüğü’nden İdlib’e 1 Tır Yardım

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde sürdürülen ‘Yolumuz İyilik Olsun’ kampanyası kapsamında Of’tan toplanan 1 TIR yardım malzemesi, düzenlenen törenin ardından Suriye’nin İdlib kentine doğru dualar eşliğinde uğurlandı.

Kampanya kapsamında Of İlçe Müftülüğü tarafından Of’ta başlatılan yardım seferberliğine Oflular büyük destek verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde sürdürülen ‘Yolumuz İyilik Olsun’ kampanyası kapsamında İdlib’e Of İlçe Müftülüğü tarafından 1 TIR yardım malzemesi gönderildi.

Yeryüzünün mazlum coğrafyalarında yaşlı gözlerle Türkiye’den uzanacak yardım elini bekleyenlere umut, kardeşlik, iyilik ve necip Türk milletinin merhamet yüklü yardımlarını ulaştırmak için yollara düşen Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) soğuk kış günlerinde sofralara sıcak aş koyuyor. “Yeryüzünde İyilik Hâkim Oluncaya Dek” bilinciyle merhamet yüklü yardımları, mazlumların sofrasına ulaştıran Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı, başlattığı iyilik seferberliğini yeni kampanyalarla daha da genişletiyor. Türk milletini bir kez daha iyilik hareketine destek olmaya çağıran Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı, “Yolun İyilik Olsun” başlığıyla yeni bir kampanya başlattı.

Düzenlenen törene; Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediyesi Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, müftülük çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN SARIALİOĞLU TEŞEKKÜRLER OF

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yaptığı konuşmada, Ofluların kadirşinas tavrı nedeniyle kendileri ile onur duyduğunu, böyle bir milletin mensubu olmaktan şeref duyduğumuzu belirtti.

Başkan Sarıalioğlu, “Of Müftülüğümüz tarafından “Yolun İyilik Olsun, Kardeşin İdlib Olsun” yardım kampanyası kapsamında hazırlanan yardım malzemelerini Of’tan dualarla uğurladık. Emeği geçen ve katkı sağlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. İdlib’deki vatandaşlarımızla sadece ihtiyaç malzemeleri değil sevgisini, yüreğini ve kardeşliğini paylaşan tüm Oflu hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Birliğimiz daim olsun” dedi.

Of halkının bu kampanyaya büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Of Kaymakamı Eyüp Fırat ise, İdlib’teki ihtiyaç sahiplerine faydalı olma yolunda tüm imkanlarını seferber eden Of’umuzun duyarlı, fedakar insanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Of İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu’nun yaptırdığı dua eşliğinde yardım TIR’ı İdlib’e uğurlandı.