Of'ta Şehitler sade törenle yad edildi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi`nin 105.yıldönümü Çin’de ortaya çıkan ve ülkemizi de etkisi altına alan koronovairüs tedbirleri kapsamında Of’ta da sade törenle kutlandı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi`nin 105.yıldönümü koronovairüs tedbirleri kapsamında Of’ta da sade törenle kutlandı.

Of Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende Kaymakam Eyüp Fırat ve Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi. Törene Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcıları Ahmet Çapoğlu ve Şevki Saral ile Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Selim Sarı ve Kaymakamlık personeli katıldı.