Of Belediyesi cadde ve sokakları yıkadı

Çin’in Vuhan kentinde meydana gelen ve tüm dünyayı arsan koronavirüs salgını nedeniyle Of Belediyesi de şehir genelinde temizlik ve hijyen çalışmalarına hız verdi.

Koronavirüs önlemleri kapsamında temizli çalışmalarını yoğunlaştıran Of Belediyesi, cadde ve sokakları yıkayarak dezenfekte çalışması yaptı.

Kamu Kurumlarında ve toplumsal alanlarda dezenfekte çalışması yapan Of Belediyesi Temizlik ekipleri, cadde ve sokaklarda da yıkama çalışması yaptılar.

Sabunlu su ile cadde, sokak ve yaya kaldırımlarını köpükle yıkayan temizlik ekipleri, oturma banklarını ve çöp kutularını da yıkadılar.

Temizliğe önemli bir bütçe ayırdıklarını belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıaloğlu; "Belediyemiz bünyesinde 35 kişilik bir ekibimizle gece gündüz demeden Of’umuzun temizliği için çalışıyoruz. Çöp toplama hizmetlerimizin yanı sıra yaya kaldırımları, parklarımız, belediye meydanımız ve cami avlularımızı düzenli olarak yıkamaktayız. Ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle cadde ve sokaklarımızda sabunlu su ile yıkama çalışması yaptık. Sitelerimizin bahçelerinde de yıkama çalışmaları yapıyoruz. Halkımızın sağlığı ve temizliği için çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.