Of Vefa Destek Ekipleri yaşlıların yanında

Of Vefa Sosyal Destek Grubu koronavirüsle mücadele kapsamında 65 yaş ve üstü kişiler ile bazı kronik rahatsızlıkları olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gece gündüz demeden anında temin ediyor.

Türkiye genelinde koronavirüsle mücadele kapsamında 65 yaş ve üstü kişiler ile bazı kronik rahatsızlıkları olan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla kurulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Of’ta Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında daire amirleri ile toplantı yapıp “Of Vefa Destek Ekibi” kuruldu.

Toplantıda görev dağılımı yapıldı. Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde sokağa çıkmayan 65 yaş üstü vatandaşlara Of Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından kumanya dağıtımı yapılmaya başlandı. Gerek anlık ihtiyaçları gerekse kumanya ihtiyaçları tespit edilen yaşlı ve kronik hastalığı olan vatandaşların ihtiyaçları en ücra mahallelere kadar iletiliyor.

Of Vefa Destek Ekibi grup başkanlarından Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu kendi bölgelerinde ihtiyaç sahiplerine ihtiyaçlarını ulaştırırken, “Allah devletimize zeval vermesin. Yeter ki siz başımızın tacı yaşlılarımız ve kronik hastalarımız kendinizi riske atmayın. Bizler devletimiz adına sizlerin ihtiyaçlarını kapınıza getiriyoruz. Sizler evlerinizde dinlenin devletimize milletimize dua edin yeter. Allah milletimizi ve insanlığı bu virüsten en kısa zamanda kurtarsın ve hayatın normal akışına dönelim inşallah. Allah’a emanet olun.” diyerek ülke çapında verilen mücadeleye kurallara uyarak destek vermelerini istedi.