Vali Ustaoğlu Of Trafik Kontrol Noktasını ziyaret etti

Koronavirüsle mücadele kapsamında Eskipazar’da kurulan Trafik Kontrol Noktasını ziyaret eden Vali Ustaoğlu, Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan önlemler kapsamında şehirlerarası seyahatler kontrol altına alınıyor.

Of Eskipazar Mahallesi’nde kurulan Trafik Kontrol noktasında Rize istikametinden Trabzon il sınırına girişlerin yapıldığı alanda Jandarma Trafik ekipleri ve sağlık ekipleri tarafından kontrol yapılıyor.

Otobüs ve özel araçlarla seyahat eden vatandaşların izin belgeleri ve diğer takipleri yapılırken sağlık ekipleri tarafından da ateş ölçümleri yapılarak gerekli sağlık kontrolleri sağlanıyor.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Kemal Ünal ve İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ile birlikte Eskipazar’da kurulan Trafik kontrol noktasını ziyaret etti.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan ve Jandarma Komutanı Teğmen Tanju Tanrıverdi tarafından karşılanan Vali Ustaoğlu ve beraberindekiler, Kaymakam Fırat ve Başkanlar Sarıalioğlu ve Terzioğlu’ndan bilgiler aldılar.

Güvenlik ve sağlık personellerine teşekkür eden Vali Ustaoğlu, koronavirüsle mücadele konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi talimatını verdi.