Eski Bakan Bayraktar'dan Başkan Sarıalioğlu'na ziyaret

AK Parti eski Trabzon Milletvekili ve eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

AK Parti eski Trabzon Milletvekili ve eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret edip, yapılan ve yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar’ı başkanlık makamında ağırlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of’ta yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar konusunda Eski Bakan Bayraktar ile istişarelerde bulundu.

Başkan Sarıalioğlu’nun çalışmalarını yakından takip ettiğini ve çalışmalarını beğendiğini söyleyen Eski Bakan Dr. Erdoğan Bayraktar, Of için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Öztürk ve Ömer Çakıroğlu, Of Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu, Of Belediyesi Meclis Üyeleri Timuçin Sarıalioğlu, Musa Koçbıyık ve Yasemin Hacıefendioğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Sarıalioğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bayraktar’ın Bakan olarak Of’a büyük hizmetler verdiğini söyleyen Başkan Sarıalioğlu, Bakan Bayraktar’a teşekkür edip, "Sayın Bakanımız Dr. Erdoğan Bayraktar sağ olsun bizleri ziyaret ettiler. Of’un sıkıntıları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Tecrübelerinden istifade ettik. Of’un sıkıntılarını kendilerine ifade ettik. Bizi ziyaretleriyle memnun eden, kıymetli Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, vazifelerinde kolaylıklar diliyorum. Of halkı adına minnet, saygı, sevgilerimizi sunuyor, dua ediyoruz" dedi.