Oflu üreticilerden Başkan Sarıaloğlu’na ziyaret

Of Ziraat Odası Başkanı Berkant Saral ve yönetim kurulu üyeleri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Ziraat Odası Başkanı Berkant Saral ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Of Ziraat Odası Başkanı Berkant Saral, ilçenin tarım ve zirai faaliyetleri hakkında bilgi vererek, kendilerine sundukları destekler nedeniyle Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise, “Üreten bir Of için, tarıma ve çiftçilerimize verdiğimiz desteklerimiz artarak devam edecek. Bugün, Of Ziraat Odası Başkanı Berkant Saral ve beraberindeki heyet bizleri ziyaret ederek Of’umuzun her alandaki kalkınması ve gelişmesi için yapılacak projeleri değerlendirdik. İlçemizdeki tarım projeleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunduk.

Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Of’umuz için bütün kurumlarımız ile uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.