Başkan Sarıalioğlu'ndan Ramazan Ayı Mesajı

Başkan Sarıalioğlu'ndan Ramazan Ayı Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Bizi Ramazan ayına bir kez daha kavuşturan Yüce Allah’a şükürler olsun! Mevla, bu rahmet ikliminin hatır ve hürmetine hepimizi aydınlık ve selamete çıkarsın!” dedi.

Allah’a şükürler olsun! Mevla, bu rahmet ikliminin hatır ve hürmetine hepimizi aydınlık ve selamete çıkarsın!” dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ramazan ayı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Sarıalioğlu, “On bir ayın sultanı” şeklinde tarif bulan Ramazan’ı bir kez daha karşılıyor olmaktan büyük bir huzur ve mutluluk duyulduğunu ifade ettiği mesajında; “Misafirimiz sultan olunca, bize de o misafiri baş tacı etmek düşer. Ramazan ayının ruhunu kalplerimize miraç etmek düşer. Ve hepimize bu manevi atmosferi doyasıya teneffüs etmek düşer. Rahmet ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı bu mübarek ay, tüm sıkıntılarımızın geride kalmasına, hususen de karşı karşıya olduğumuz salgın illetinden kurtulmamıza vesile olsun inşallah!” ifadelerini kullandı.

Koronavirüs salgınından dolayısıyla bu yıl ki Ramazan ayını buruk karşıladıklarını bildiren Başkan Sarıalioğlu, mesajında şu ifadelerine yer verdi:

"Bu mübarek ay, sabrı cemili öğrendiğimiz gibi tüm dünyada yaşanan korona salgınına da sabrederek elbirliği ile bu süreçten başarıyla çıkacağımızın inancıdır.

DEVLET MİLLET EL ELE

Allah'ın izniyle bu zorlu süreç geride kalacak. Belediye olarak tüm tedbirlerimizi almış durumdayız. Tüm ekiplerimiz ilk günden itibaren milletimizin hizmetinde oldu ve olmaya da devam edecek. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hizmetlerimizi ulaştırmada hiçbir sorun yaşamayacağız. Devlet ve millet el ele vererek bu imtihanı inşallah kazanacağız.

HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM

Evlerimizde yapacağımız ibadetlerle, ailelerimizle geçireceğimiz güzel vakitlerle bunu telafi edeceğimize inanıyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olduğuna inandığımız Ramazan-ı Şerif'in ülkemize, bölgemize, ilimize, milletimize hayırlar getirmesi en büyük temennimizdir. Bolluk ve bereketin had safhada olduğu bu kutsal ay, insanlığa sunulan nimetlerin farkına varılması, dayanışma ve paylaşma için en uygun zamandır. İslam aleminin ihtiyaç duyduğu barış, huzur, refah dolu günlerin gelmesini, ülkemizde sevgi, kardeşlik, hoşgörü ikliminin hakim olmasını, birliğimiz, beraberliğimiz milletimizin bekası için yapacağımız tüm duaların kabul olmasını dilerim. Mübarek ayın tüm İslam alemine ve hemşerilerime hayır, bereket ve esenlik getirmesini dilerim" dedi.