Başkan Sarıalioğlu'ndan '1 Mayıs' mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" dolayısıyla yaptığı açıklamada: "En kutsal değer olan emeğin ve alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu günde, çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini en içten duygularımla kutlar, aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim" dedi.

Mesajında, ülke gelişiminin bu topraklarda yaşayanların emeği ile doğru orantılı olduğuna vurgu yapan Başkan Salim Salih Sarıalioğlu şu görüşlere yer verdi:

"İnsan hayatında en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum, Sadece 1 Mayıs'ta değil, her zaman işçilerimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Ülkemizin kalkınmasında, daha üretken hale gelmesinde emekçilerin alın teri ve emeğinin büyük bir katkısı bulunmaktadır. Dünyanın her geçen gün hayranlıkla takip etmeye koyulduğu, kalkınmada büyük bir ivme yakaladığı, emekle harmanlanmış bu ülke, bugünden yarınlara yine en büyük sermaye olan emekle taşınacaktır. Bu emekle ortaya çıkan başarı ve gelişmişliğin en büyük sahibi ise yine bu ülkenin yaşayanları olacaktır. Of Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak bugüne kadar, çalışanların ve emekçilerin her zaman yanında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Başta İş Sağlığı ve Güvenliği olmak üzere çalışanlarımızın yaşam standartları içerisindeki beklentilerine ve sendikal faaliyetlerine hep destek olduk. Bundan sonra da aynı yaklaşımla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. En kutsal değer olan emeğin ve alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu günde, çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini en içten duygularımla kutlar, aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim."