Başkan Sarıalioğlu: "Of İçin Daha Yürüyecek Çok Yolumuz Var"

Başkan Sarıalioğlu: "Of İçin Daha Yürüyecek Çok Yolumuz Var"

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin 6. yılında yayımladığı mesajında, “Of için daha yürüyecek çok yolumuz var” dedi.

Başkan Sarıalioğlu, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin 6. yılında mesaj yayımladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin 6. yılında yayımladığı mesajında, “Of için daha yürüyecek çok yolumuz var” dedi.

Başkan Sarıalioğlu, mesajında, 31 Mart 2019 tarihinde sandığa giden Ofluların demokratik bir olgunluk içerisinde tercihini yaptığını ve kendisini de Of Belediye Başkanlığı görevine bir kez daha layık gördüğünü hatırlattı.

Kadirşinas Of halkının şahsına duyduğu güvene layık olmak için aradan geçen 6 yıl boyunca ekip arkadaşlarıyla birlikte yoğun bir mesai içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Sarıalioğlu, ömrü boyunca “Halka hizmet Hakk’a hizmettir” anlayışıyla hareket ettiğini ve bu düsturla çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Of’un en önemli özellikleri arasında birlik ve beraberlik olgusu ile uyum kültürünün yer aldığını kaydeden Başkan Sarıalioğlu, şehrin tamamını kucakladıklarını ve 68 mahalle ile birlikte “Tek yürek” olarak şehre hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini ifade etti.

Aradan geçen altı  yılın sonunda, ilk günkü aşkla ve heyecanla Of için hizmet etmeye devam ettiğini belirten Başkan Sarıalioğlu,

Değerli Hemşehrilerim,

“Halka hizmet, Hakk’a hizmettir” düsturu ile çıktığımız bu yolda bugün Of Belediyesi’nde göreve geldiğimiz 6. yılımızın mutluluğunu ve heyecanını yaşamaktayız.

Gönül isterdi ki, koronavirüsle mücadele ettiğimiz bugünlerde bu heyecanı siz değerli hemşehrilerimizle birlikte çok daha coşkulu bir şekilde kutlayabilmek. Ancak hepimizin sağlığı bizim için her şeyin önünde gelmektedir.

OF’UMUZ İÇİN DAHA YÜRÜYECEK ÇOK YOLUMUZ VAR

Halkımızın büyük teveccühü ile Of Belediye Başkanlığı görevine gelişimizin altıncı yılını doldurduk. Geçtiğimiz bu süre zarfında şehrimizi daha ileriye nasıl taşıyabiliriz kaygısıyla gece gündüz demeden çalıştık ve hizmet ürettik. Tarihi, coğrafi ve kültürel zenginliklerimizi ön plana çıkararak, şehrimizin yarınlarını imar edecek önemli çalışmalara imza attık, altyapısını hazırladık. Kültür, İlim ve Âlimler Şehri Of’umuzun hak ettiği noktalarda olabilmesi önceliğimiz oldu.

Bundan tam altı yıl önce Of Belediyesi’nde çalışmalarımıza başlarken bizi ne kadar zor bir sürecin beklediğini ve sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu iyi biliyorduk. Bunun için daha ilk günden sıkı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Vatandaşlarımız için vaat ettiğimiz projelerimizi bir bir uygulamaya koyduk.

Çalışmalarımızı yürütürken cennet vatanımıza, birlik ve beraberliğimize dönük istemediğimiz saldırılar oldu. Ekonomik terör, sınırlarımızda yaşanan terör olayları ve bu olaylar neticesinde ülkemizde misafir ettiğimiz göçmenlerin sayısındaki artış ve son olarak tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle yaşadığımız sorunlar. Fakat bu sorunların hiçbiri bizim şehrimize olan sevdamızı ve hizmet aşkımızı söndürmedi. Hem Of hem de ülke olarak tüm bu zorlu süreçlerden birliğimiz ve beraberliğimiz sayesinde başarıyla çıktık. Bundan sonra da aynı birlik ve kararlılıkla yolumuza devam edecek, Of Belediyesi olarak şehrimizi ve ülkemizi daha ilerilere taşıyacak çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. 31 Mart Yerel Seçimlerinin sene-i devriyesinde ilk günkü aşkla hizmet üretmeye ve Oflu hemşehrilerimizin refahını daha yukarılara taşımak için varımızla yoğumuzla çalışacağız. Of için daha yürüyecek çok yolumuz var. Bu şehre ve insanlarına dökeceğimiz çok alın terimiz var. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Bir ve beraber olduğumuz sürece tarihimizden aldığımız güçle hamd olsun ki her şeyin üstesinden gelecek güçteyiz.

Değerli Hemşehrilerim,

İnşallah ilerleyen günlerde ve yıllarda her şeyin en iyisini hak eden siz değerli Of’umuza daha güzel günler yaşatabilmek ve daha fazla hizmet getirebilmek için çok daha gayretli bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Bizler bunun bilincindeyiz ve çalışmalarımızı hep bu doğrultuda yapıyoruz.

Of’umuz için hep birlikte yaşayacağımız nice güzel yıllar görmek dileğiyle. Hepinize sağlıklı günler diliyor, sağlıklı günlerde kucaklaşmak dileğiyle.”