Başkan Sarıalioğlu AA'nın Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 6 Nisan 1920’de kurulan ve Milli Mücadele’nin sesi olan AA’nın, kuruluşundan bu güne kadar doğru, tarafsız, ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışı içerisinde görevini yürüterek halkın güvenilir haber kaynağı olma başarısını gösterdiğini belirterek, AA’nın büyük özveri ve emekle yayımladığı haberlerin, dünya ve Türkiye’de takdirle karşılandığını belirtti.

Başkan Sarıalioğlu, mesajında şunları kaydetti:

“Anadolu Ajansı, kurulduğu günden itibaren habercilik alanında güvenilirliğini kanıtlamış, ilkesinden taviz vermemiş ve yaptığı haberlerle ülke genelinde ve ilimizde güvenilir bir haber kaynağı olmuştur. Bu alanda doğru, ilkeli ve tarafsız haberciliğin yerleşmesinde, basın sektöründe gazeteci, yazar yetişmesinde Anadolu Ajansı her zaman öncülük etmiştir ve etmeye de devam etmektedir. Millî Mücadele’mizin devam ettiği günlerde bu mücadeledeki haklılığımızı tüm dünyaya duyurmak amacıyla kurulan Anadolu Ajansı’nın 100. yıl dönümünü kutluyor, her türlü şartta görevlerini layıkıyla gerçekleştiren tüm çalışanlarına sonsuz başarılar diliyorum.”