Başkan Sarıalioğlu’ndan Çağrı “Evde Kal OF”

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, koronavirüs ile mücadele kapsamında Of Belediyesi olarak her türlü tedbiri aldıklarını ve virüsün yayılımını engellemek amacıyla şehrin dört bir yanında dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Vatandaşları zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları konusunda uyaran Başkan Sarıalioğlu, bu sürecin el birliğiyle bertaraf edileceğini söyledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de ölümlere yol açan koronavirüs salgınının önüne geçmek için Of Belediyesi olarak ilk günden itibaren yoğun bir çalışma temposu başlattıklarını kaydetti.

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsünden (Covid-19) dolayı Of Belediyesi ekipleri, mahalle, sokak, cadde ve işyerleri olmak üzere dezenfekte işlemlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun talimatları doğrultusunda devam eden dezenfekten çalışmalarında vatandaşlara uyarılar da yapılıyor.

İKİNCİ-ÜÇÜNCÜ TURLAR

Of Belediyesi dezenfekten ekipleri tarafından Of genelinde Kamu kurumları, toplu ulaşım araçları camiler ve taksi duraklarına kadar dezenfeksiyon işlemi yapıldı.

SAĞLIĞINIZ, HUZUR VE GÜVENİNİZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Salgına karşı alınan tedbirleri ciddiyetle uygulayarak, salgının Of’ta yayılmasını önlemek amacıyla önemli adımlar attıklarını ifade eden Başkan Sarıalioğlu, “Koronavirüs salgını sonrası ilk günden beri gereken her tedbiri alıyoruz, hepimizin yoğun olarak kullandığı tüm noktalarda dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdik ve rutin olarak devam ediyoruz. Belirlenen kurallara uyulması durumunda bu salgının üstesinden geleceğiz. Devletimiz bütün imkanlarını seferber etti. Zor günlerden geçiyoruz. Ama çaresizlik içinde değiliz. Yeise düşmek yok. Bu virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Birlikte başaracağız. Biz Bize Yeteriz Türkiyem” açıklamasında bulundu.