Of Yasağa Uydu… Başkan Sarıalioğlu’ndan Teşekkür

Korona virüsü salgını dolayısı ile uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile birlikte Of’ta meydan, cadde ve sokaklar boş kalırken ilçe adeta sessizliğe büründü.

Of’ta Meydan, Cadde ve Sokaklar Boş Kaldı

Kovid-19 önlemleri çerçevesinde aralarında kentimiz Trabzon’un da bulunduğu 30 büyükşehir ve Zonguldak ilinde uygulanan sokağa çıkma yasağı yurt genelinde büyük bir hassasiyetle gerçekleşti. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanan Of’ta da meydan, cadde ve sokaklar boş kaldı. Oflular yasağa tam olarak uyarak sokağa çıkmazken, objektiflere yansıyan fotoğraf kareleri de ilçenin en sessiz halinin görüntülerini ortaya çıkardı. Of İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Of Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de hafta sonu halkın sokağa çıkmaması için güvenlik önlemlerini sıkı tuttu.

Başkan Sarıalioğlu’ndan Teşekkür

Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi’nin uygulamaları ile ilçede açık olan fırınlar evlere ekmek servisi yaparken Alo Vefa Hattı ekipleri de yine ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam etti. Sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu de “Aldığımız tedbirler ve önlemler konusunda bizlere daima yardımcı olan halkımız sokağa çıkma yasağına da büyük bir hassasiyet gösterdi. Yarınlarımızı düşünerek evde kalmaya devam edelim. Allah’ın izniyle bu zor zamanları birlikte aşacağız” diyerek vatandaşlara teşekkür etti.