Of’ta asırlık çınara Anneler Günü sürprizi

Of’ta asırlık çınara Anneler Günü sürprizi

Of’ta yaşayan 101 yaşındaki Fatma Öztürk’ü ziyaret eden Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu, asırlık çınarın hayır duasını almayı ihmal etmediler.

Of’ta yaşayan 101 yaşındaki Fatma Öztürk’ü ziyaret eden Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu, asırlık çınarın hayır duasını almayı ihmal etmediler.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Dumlusu Mahallesinde yaşayan 101 yaşındaki Fatma Öztürk’ü evinde ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı.

YAŞLILAR, GEÇMİŞLE GELECEK ARASINDAKİ KÖPRÜMÜZ

Yaşlıların deneyimlerinden faydalanmak ve sorunlarıyla birebir ilgilenmenin herkesin öncelikli vazifesi olduğunu anlatan Of Kaymakamı Eyüp Fırat, “Onların bizlere çocukluk dönemlerimizde verdikleri sevgi, şefkat ve merhamet duygusunu bu dönemlerinde onlara iade etmeliyiz ve elimizden gelen her türlü kolaylığı göstermeliyiz. Kalan ömürlerini rahat bir şekilde geçirmelerini en iyi şekilde sağlamalıyız” dedi.

TEK GAYEMİZ HAYIR DUASINI ALMAKTI

Asırlık bir çınarı ziyaret etmenin mutluluğunu yaşayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, tek amacımızın Fatma Öztürk’ün hayır duasını almak olduğunu söyledi. Fatma Öztürk’ün 101 yaşına rağmen gayet bilinçli ve bilgili olduğunu dile getiren Başkan Sarıalioğlu, “Hayatımızın emektarı olan annelerimiz, bir gün değil her zaman kalbimizdeler. Eşsiz fedakarlıklarına şükranlarımızı sunar, hepsinin ellerinden öpüyoruz. Anne ve babalarımız, dede ve ninelerimiz bizim hayır dua kanalımız. Bizim ümidimiz, heyecanımız. Onlara sahip çıkmak, yanımızda yaşlanmasını temin etmek bana göre her evladın ana gayelerinden olması lazım. Bu manada bu ulu çınara adeta bir çocuk edasıyla baktıkları için oğlu ve gelinine teşekkür ediyorum. Fatma Ninemize sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyorum. Tek gayemiz hayır duasını almaktı. Aynı zamanda 101 seneyi aşan hayatı bizim için adeta bir rehberdi.” diye konuştu.

Fatma Öztürk ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Böyle bir günde beni hatırladıkları için çok mutlu oldum. Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin, bizi hiç yalnız bırakmıyor. En kısa sürede bu salgın da bitsin inşallah” şeklinde konuştu.

Öztürk’ün taleplerini alan Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu, ziyaretlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun selamı ile mesajını iletti.

Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu, daha sora ilçede yaşayan şehit ve gazi ailelerini ziyaret etmek üzere mahalleden ayrıldı.