Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu’ndan şehit annesine anlamlı ziyaret

Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu’ndan şehit annesine anlamlı ziyaret

Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu, Şehit Hüsnü Uyan’ın annesi Saare Uyan’ı evinde ziyaret ederek, her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu, Şehit Hüsnü Uyan’ın annesi Saare Uyan’ı evinde ziyaret ederek, her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Anneler Günü münasebetiyle Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Şehit Hüsnü Uyan’ın annesi Saare Uyan’ı evinde ziyaret edip, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun selamlarını iletti.

Şehit ailesiyle sohbet eden Of Kaymakamı Eyüp Fırat, “Annelerimiz yiğitlerini, fidanlarını bu vatan için toprağa veren insanlar. Onların ellerini öpmek için geldik ama bu süreçte el öpmekten ve sarılmaktan bir müddet uzak duruyoruz. Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlerine sahip çıkmak bizim görevimizdir. Devlet olarak her zaman yanındayız, olmaya da devam edeceğiz Şehit ailelerimiz ve Gazilerimizin istekleri bizim için emirdir. Şehit yakınları ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, şehit ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını ifade ederek, “Ayaklarının altına cennet serilmiş, evladını bu vatan için şehit vermiş annemizi ziyaret ettik bugün. Her zamanki gibi Şehit Annesi olmanın verdiği dik duruş ve gururla karşıladılar bizi.  Göğsünü cennet vatanımıza siper eden kahraman şehidimiz Hüsnü Uyan’ın kabrini ziyaret ettik. Vatan uğruna toprağa düşmüş şehitlerimizin bizlere emaneti olan analarımıza vefamızla büyük bir milletiz. Oflu Şehidimiz Hüsnü Uyan’ın kıymetli annesi Saare teyzemizi de ziyaret ederek anneler gününü kutladık, hayır dualarını aldık. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Vatan onlar gibi yiğit analara, milletimizin yiğit evlatlarına minnettar. Cenab-ı Allah’tan vatan uğruna şehit olan evlatlarımıza rahmet, kıymetli ailelerine sabır niyaz ederim” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Annesi Saare Uyan ise, “Böyle anlamlı bir günde bizleri yalnız bırakmadığı için Sayın Kaymakamımız Eyüp Fırat ve Sayın Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu’na tüm Şehit Anneleri adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.