Of’ta Polis ve Bekçilerin bayramını kutladılar

Kaymakam Fırat ile Başkanlar Sarıalioğlu ve Ayaz, Of İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek görevi başındaki polis ve bekçilerin bayramını kutladılar.

Of’ta Ramazan Bayramı koronavirüs önlemleri nedeniyle kısıtlı olarak devam ediyor. Resmi Bayramlaşma programı ve resmi ziyaretlerin yapılmadığı Of’ta özel bayram ziyaretleri de kısıtlı olarak gerçekleştiriliyor.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz ile birlikte Of Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek görevi başındaki polis ve bekçilerin bayramını kutladılar.

Emniyet mensupları ile bayramlaşan Başkan Sarıalioğlu, “Bu ülke rahatça bayram yapabilsin diye vazife başında olan nice personelimiz var bizim… Bugün, Of Kaymakamımız Eyüp Fırat ve Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanımız Hüseyin Ayaz ile birlikte Of Polis Merkezi Amirliğimizi ziyaret edip Emniyet mensuplarımızla bayramlaştık. Milletimizin huzurlu bayram geçirmeleri için fedakarca çalışan tüm görevlilere ve güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Ülke olarak, millet olarak onlara minnet borçluyuz. Allah onlardan razı olsun” dedi.