Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum Of’ta incelemelerde bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum Of’ta incelemelerde bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Of’ta Sanayi Caddesinde yapımı devam eden Kentsel Yenileme Projesi çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Of’ta Sanayi Caddesinde yapımı devam eden Kentsel Yenileme Projesi çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Bir dizi inceleme ve ziyaret programı için Trabzon’a gelen Çevre ve Şehircili Bakanı Murat Kurum, akşam saatlerinde Of’a geldi.

Of Sanayi Caddesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın finansmanıyla yapımı devam eden dış cephe yenilemesi ve Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığının finansmanıyla yapımı devam eden Solaklı Vadisi Taşkın Kontrol ve Rekreasyon Alanı 1. Etap Projesi inşaatı çalışmalarında incelemelerde bulunan Bakan Kurum, çalışmalar hakkında Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’ndan bilgiler aldı.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İLBANK Genel Müdürü Yusuf Büyük, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Muhammet Balta ve Salih Cora, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve kalabalık bir heyetle Of’a gelen Bakan Kurum, Of Kaymakam Vekili Hayrat Kaymakamı İbrahim Şenkon, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Dış cephe yenileme çalışmaları hakkında Başkan Sarıalioğlu’ndan bilgiler alan Bakan Kurum, çalışmalar esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında Başkan Sarıalioğlu’na bilgiler verdi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu incelemeler esnasında yaptığı açıklamada, “Çeşitli programlar kapsamında şehrimizde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile birlikte Of’umuza kazandırdığımız, yapımı tüm hızıyla devam eden Solaklı Vadisi Taşkın Kontrol ve Rekreasyon Alanı 1. Etap Projesi inşaatını ve Sanayi Caddesi Kentsel Yenileme Projesi çalışmalarını inceleyerek istişarelerde bulunma fırsatı bulduk. İlçemizle ilgili sunum yaptık. Taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımıza teşrifleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Of’umuzun çehresini değiştirecek olan Sanayi Caddesi ve Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Caddesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında tabela standartları ve yöresel mimariye uygun dış cephe çözümleri ile uygulayarak Of’umuz daha modern ve daha estetik bir şehir görünümüne kavuşturacağız. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor. İçimizi ferahlatan, ufkumuzu açan, huzurumuzu artıran, yaşama aşkımızı, şevkimizi, heyecanımızı çoğaltan bir çevre inşa etmek için durmak yok. Daha güzel bir Of için aşkla çalışacağız” dedi.