Başkan Sarıalioğlu’ndan Vali Sonel’e hayırlı olsun ziyareti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Ordu Valiliği görevine başlayan Tuncay Sonel’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Ordu Valiliği görevine atanan ve geçen hafta göreve başlayan Of’un Eski Kaymakamı Vali Tuncay Sonel’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Sarıalioğlu; “Eski Of Kaymakamımız Sayın Tuncay Sonel’i ziyaret ederek, Ordu Valiliği görevinin hayırlı olması dileğinde bulunduk. Rabbim milletimize memleketimize hizmet noktasında yar ve yardımcımız olsun inşallah. Kıymetli Valimize hoş sohbetleri ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Vali Sonel, Başkan Sarıalioğlu’na nazik ziyareti nedeniyle teşekkür etti.