AY-MAR Of'ta 2.Şubesini Açtı

AY-MAR Of'ta 2.Şubesini Açtı

Ay-Mar Of'ta şubelerine bir yenisi ekledi.

Kurulduğu günden bu yana yatırımları geniş bir yelpazede devam eden Trabzon'un en geniş market zincirlerinden olan Ay-Mar, Of ilçesinde 2. Şubesini açtı. 

Görkemli açılışa Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ay-Mar Yönetim Kurulu başkanı Sefer Ayyıldız  ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 

Ay-Mar'ın yaptığı bu yatırımlarla birlikte istihdama büyük katkılar yaptığı kaydedilirken, Of ilçesinde açılışı yapılan mağazanın da merkezi bir konumda olması ile vatandaşların kolaylıkla istedikleri ürüne rahatça ulaşım imkanı sağladığı ifade edildi. 

Ay-Mar Merketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Ayyıldız açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı, "2.şubemiz Of’umuza hayırlı uğurlu olsun. Şunu bilmenizi isterim ki biz Ofluyuz. Acemiliğimizi Trabzon'da attık, Usta birliğimizi Of'ta devam ettiriyoruz. İlçemize yatırım ve istihdam kazandırmanın mutluluğu ve gururu ile bugün zincirimize 2 inci Of halkasını ekliyoruz. Kaliteli ürünlerimiz ve sürpriz indirimlerimizle Of halkına en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz." dedi. 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlul Ay-Mar Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Ayyıldız'a "2.şubenizi açarak Of'umuza büyük bir hizmet vermiş oluyorsunuz. Kazanan Of halkı olacak, istihdam sağlayarak. Of halkına ekmek kapısını da aralamış oluyorsunuz . Bol kazançlı ve bereketli olsun Of'a sağladığınız yatırım ve istihdamdan ötürü sizlere teşekkür ederim" şeklinde konuştu.