Ali Soylu vefatının 20.yılında anıldı

2000 yılında geçirdiği elim bir kaza sonucu hakka yürüyen Ali Soylu, vefatının 20.yılında okunan hatim ve dualarla anıldı.

20 yıl önce 30 Haziran 2000 tarihinde geçirdiği elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Milli Gençlik Vakfı (MGV) Eski Genel Başkan Yardımcısı Ali Soylu, ölümünün 20.yıl dönümde anıldı.

Kabrinin bulunduğu Çamlıtepe Mahallesi’ndeki baba evinde okunan hatmi şerifin ardından Soylu’nun ruhu için dua edildi.

Soylu için yapılan hatim programına; Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan ve vatandaşlar katıldı.