Of'ta Polis Jandarma ve Zabıta ekipleri ile covid denetimi

Türkiye geneline başlatılan uygulama çerçevesinde Of’ta da 20 Polis, 12 Jandarma ve 5 Zabıta ekibi ile Of merkez ve mahallelerde Covid 19 tedbirleri kapsamında denetim yapıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla tüm Türkiye genelinde eş zamanlı olarak başlatılan covid 9 denetimleri kapsamında Of’ta da denetim yapıldı.

Of Kaymakamı Memiş İnan’ın koordinesinde oluşturulan ve Of Belediye Başkan Vekili Ahmet Çapoğlu’nun da katıldığı denetimlerde 20 Polis Memuru, 12 Jandarma Personeli, 5 zabıta Personeli, 2 Veteriner Hekim ve 1 Sağlık personelinin katılımıyla Of merkez başta olmak üzere mahallelerde denetim yapıldı.

Gün boyu devam eden denetimler kapsamında işyeri sahiplerine, esnaflara ve vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Maskesi bulunmayan vatandaşlara maske hediye edilirken vatandaşlara sürekli maske kullanmaları konusunda uyarılar yapıldı.

İşyerlerinde hijyen koşullarına ve sosyal mesafe kurallarına uyulması konularında da işyeri sahipleri ve esnaflara gerekli hatırlatmalar ve uyarılar yapıldı.