Bakan Soylu Of Jandarma binasını inceledi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yapımı tamamlanan Of Jandarma Komutanlığı binasında incelemelerde bulundu.

Of’ta yaşanan sel felaketinin ardından Of’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Of’ta yapımı tamamlanan Of Jandarma Komutanlığı binasında incelemelerde bulundu.

Önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak olan binada incelemelerde bulunan Bakan Soylu, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bakan Soylu'ya, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Sürmene Kaymakamı ve Of Kaymakam Vekili Ahmet Gazi Kaya, Of Belediye Başkan Vekili Ahmet Çapoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve diğer ilgililer eşlik etti.