Bölümlü Küçük Kız Masa Tenisi Takımının Başarısı

Bölümlü Küçük Kız Masa Tenisi Takımının Başarısı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Erzurum’da yapılan Küçükler Masa Tenisi Türkiye Grup Birinciliğinde dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. Başarılı Öğrenciler Ofumuzu lâyıkıyla temsil ettikleri için teşekkür etti ve başarılarından dolayı kutladı.

Bölümlü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Küçük Kız ve Küçük Erkek Masa Tenisi Takımı, 11-13 Mayıs 2014 tarihleri arasında Erzurum’da yapılan Küçükler Masa Tenisi Türkiye Grup Birinciliğine katılmış ve müsabakalar sonucunda Bölümlü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Küçük Kız Takımı İkinci olarak; 07-09 Haziran 2014 tarihleri arasında Eskişehir ilinde yapılacak olan, Küçükler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.  

Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Başkan Sarıalioğlu; "Gençliğe yatırım geleceğe yatırım demektir. Eğer bizler yarının dünyasında ileri derece de ülkeler seviyesine çıkmak istiyorsak, siz gençlere yatırım yapmak zorundayız. Bu güzel organizasyonda emeği geçen başta Beden Eğitimi öğretmeni Güven Çelebi’ye, Okul Müdürü Ayhan Sarı’ya, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Danışman’a ve tüm öğrencilere şükranlarımı sunuyorum." dedi. 

Aile Birliği Başkanı Ahmet Danışman, "Okul aile birliği olarak 2 yıldır görev yapıyoruz. Bu 2 yılda okulumuza maddi ve manevi desteğimiz vardır. Bu başarı sadece okuldan ziyade okul beden eğitimi öğretmeni Güven Çelebi, Öğrencilerimiz, Velilerimiz ve çok değerli öğretmenlerimizin eseridir. 3 yıldır üst üste şampiyon olarak masa tenisinde rekor kırmanın gururunu yaşıyoruz. Destekte bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na ayrıca okulumuz, velilerimiz ve Bölümlü Mahallesi sakinleri adına teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Başarılı olan Bölümlü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Küçük Kız Takımı öğrencileri; Aleyna Kurtuluş’a, Songül Balek’e, Tuğçe Sandıkçıoğlu’na, Beden Eğitimi öğretmeni Güven Çelebi’ye ve Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Danışman’a Of Belediye Başkanı Salım Salih Sarıalioğlu teşekkür belgesi ve hediye taktim ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.