Kaymakam Çiçek ve Başkan Sarıalioğlu, cami inşaatında incelemelerde bulundu

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yapımı devam eden İrfanlı Mahallesi Büyük Camii'nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler ardıllar.

Of Belediyesi tarafından İrfanlı Mahallesi'nde yapımı devam eden caminin inşaatında sona doğru gelindi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun Of'a yeni bir camii kazandırmak için yaptığı girişimler sonuç verdi. Başkan Sarıalioğlu'nun öncülüğünde Oflu hayırseverlerin desteği ile devam eden İrfanlı Mahallesi Büyük Caminin inşaatında sona doğru yaklaşıldı.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

İnşaat alanını gezen Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, "İlçemize yeni atandım. İrfanlı Mahallesi Büyük Camimizin inşaatını belediye başkanımızla birlikte ziyaret ettik. Cami inşaatında sona gelinmiş. Camimizin tamamlanmasıyla birlikte ilçemizin sembolü haline gelecek. Cami inşaatımız planladığımız şekilde devam etmektedir. Çalışmaları yerinde inceledik, sürecin sağlıklı bir şekilde ilerlediğini gördük. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İNŞAA EDİLEN HER CAMİ BU TOPRAKLARA VURDUĞUMUZ YENİ BİR MÜHÜRDÜR

Camii inşaatını sık sık yerinde takip eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise, Kaymakam Çiçek'in ilçeye yeni göreve başladığını belirterek, "Kaymakamımızla birlikte yapımına devam ettiğimiz İrfanlı Mahallesi Büyük Camimizin inşaatını ziyaret ettik. Burada yetkililerden bilgiler aldık. Camimizin büyük bölümü tamamlandı. Of Belediyesi olarak camimizin bir an önce ibadete açılması için gerekli tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Bu güzel eserin inşasında emeği geçen bütün çalışanları gönülden kutluyorum" diye konuştu.