Of Ülkü Ocakları'ndan Başkan Sarıalioğlu'na ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Ülkü Ocakları Başkanı Devran Çakıroğlu ve Başkan Yardımcısı Ferhat Varlı’yı başkanlık makamında misafir etti.

Of Ülkü Ocakları Başkanı Çakıroğlu ve Başkan Yardımcısı Varlı, Başkan Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve konukları gündem hakkında, özellikle gençlerin eğitimine, sosyal yaşamına dair değerlendirmeler yaparak bilgi alışverişinde bulundular.

Görüşme sonunda ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıalioğlu, "Of'umuzu güzelleştirmek, vatandaşlarımızın daha mutlu bir yaşam sürmelerini sağlamak adına çalışıyoruz. Bu hedef doğrultusunda, her türlü görüş ve öneriye açığız. Birlikte hareket ettiğimizde hiçbir güç bizim bileğimizi bükemez. Doğru bir iş yapıldığında kazanan hepimiz oluruz" dedi.

Of Ülkü Ocakları Başkanı Devran Çakıroğlu ise Başkan Sarıalioğlu'nun her zaman yanında olduklarını belirterek, "Cumhurbaşkanımızın dediği gibi belediyecilik vatan, sevgi, gönül işidir. Bu anlamda bizler, gençlerimizi yetiştirmek adına önemli çalışmalar yürütüyoruz. Gençlerimize sizi örnek gösteriyoruz. Allah, birlik ve beraberliğimizi arttırsın" diye konuştu.