Albayrak Kız Kuran Kursu yenilendi

Albayrak Kız Kuran Kursu yenilendi

Albayrak Ailesi tarafından baştan aşağı yenilenen Of Merkez’deki Albayrak Yatılı Kız Kur’an Kursu hizmete açıldı.

Albayrak Ailesi tarafından baştan aşağı yenilenen Of Merkez’deki Albayrak Yatılı Kız Kur’an Kursu hizmete açıldı.

Of Merkez’de 1996 yılında temelleri merhum Başbakan Necmettin Erbakan tarafından atılan ve 2002 yılına kadar Of İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gören kız öğrencilere hizmet eden yurt, daha sonra Kız Kur’an Kursu olarak hizmet verdi.

Aradan geçen zaman içerisinde ihtiyaçlar meydana gelen kurs, Albayrak ailesi tarafından tamir ve tadilat yapılarak yeniden öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Dış mantolaması ve iç dizaynı yapılan ve baştan ona yenilenerek hizmete sunulan yurdun adı Albayrak Yatılı Kız Kuran Kursu olarak değiştirildi.

Albayrak Yatılı Kız Kur’an Kursu için açılış töreni düzenlendi. Açılış kurdelesini Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Albayrak Vakfı Başkanı Nuri Albayrak, Bayram Albayrak, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu birlikte kestiler.

Kurdele kesiminin ardından düzenlenen açılış programı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Albayrak Vakfı Başkanı Nuri Albayrak açılış konuşması yaptı.

Albayrak’ın konuşmasının akabinde Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek birer selamlama konuşması yaptılar.

Konuşmaların ardından Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu duada bulundu. Albayrak Kız Kuran Kursuna yaptıkları hizmet nedeniyle Albayrak Vakfı Başkanı Nuri Albayrak’a plaket takdim edildi. Plaket takdiminin ardından katılımcılara yemek ikram edildi.