Yenilenen Kasap Fuat hizmete girdi

Of’ta hizmet veren Seyhan Kasap, yenilenerek Kasap Fuat 1952 adıyla yeniden hizmete açıldı.

Oflu İşadamı Hamit Seyhan’ın sahibi olduğu Seyhan Kasap, yenilenerek ve yeni adıyla yeniden hizmet vermeye başladı.

Ziraat Bankası Of Şubesi arkasında hizmet veren Seyhan Kasap, yenilenen konseptiyle ve yeni yüzüyle adını da değişti.

Hamit Seyhan’ın uzun yıllar Of’ta kasap olarak hizmet veren babası Fuat Seyhan’ın adını verdiği Kasap Fuat’ın açılışına Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzonspor Kulübü Eski Başkanı İşadamı Nuri Albayrak, İşadamı Fatih Atasoy, Banka Müdürleri, Daire Amirleri, Of Esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Katılımcılara yemek ikramının yapıldığı açılış, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu’nun yaptığı dua ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.