Başkan Sarıalioğlu’ndan Rektör Çuvalcı’ya hayırlı olsun ziyareti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, beraberinde Meclis Üyesi Mehmet Öztürk ile birlikte KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı ziyaret etti.

Rektör Çuvalcı ile birlikte bir süre sohbet eden Başkan Sarıalioğlu yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle şehrimizin ve bölgemizin önemli eğitim merkezlerinden biri olan Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Sayın Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'ya, Belediye Meclis Üyemiz Mehmet Öztürk ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Her daim, üniversite şehri Trabzon’umuza el birliği ile hizmet etme gayreti içinde olacağız ifadelerini kullandı.

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Rektör Çuvalcı, ziyareti nedeniyle Başkan Sarıalioğlu ve Öztürk’e teşekkür etti.