AK Parti Of Kadın Kollarında Songül Okutan 3.kez başkan

AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanlığının 6. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Songül Okutan yeniden başkan seçildi.

AK Parti Of İlçe Kadın Kollarının 6. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Songül Okutan 3.kez başkanlığa seçildi.

Of Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Yöneticileri ile partililer katıldı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu konuşmasında; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye’nin son 19 yıldaki vizyonu, yükselişi ve AK Parti Hükümetlerinin başarılı hizmetlerinden bahsederek, gerçekleşen bu hizmetlerdeki kadın emeğine vurgu yaptı. Ardından göreve devam eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan ve yönetimini tebrik ederek, bugüne kadar Kadın Kolları teşkilatında görev almış İlçe Başkanları ve yönetimlerine şükranlarını sundu.

Kongre birlik ve beraberlik mesajları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin tanıtımıyla sona erdi.