Of'ta Denetimler Sürüyor

Of'ta Denetimler Sürüyor

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Kaymakamı Hayrettin Çiçek'in katılımıyla sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları denetimine devam ediyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Kaymakamı Hayrettin Çiçek'in katılımıyla sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları denetimine devam ediyor.

İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda Başkan Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Kaymakamı Hayrettin Çiçek'in katılımıyla Kovid-19 tedbirlerinin denetlenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Son haftalarda, koronavirüs vaka sayıları ve can kayıplarında yaşanan hızlı artış nedeniyle, vatandaşların yoğun olduğu iş yerlerinde denetim hız kesmeden devam ediyor.

Vatandaşlardan koronavirüs vakalarına karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını isteyen Başkan Sarıalioğlu, özellikle sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımı konusunun önemine dikkati çekiyor.

KENDİ SAĞLIĞIMIZ BAŞTA OLMAK ÜZERE TOPLUM SAĞLIĞINI DA DÜŞÜNMELİYİZ

Esnaf ve vatandaşlara tedbiri elden bırakmamaları ve kurallara riayet etmeleri konusunda uyarılarda bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; "Hemşehrilerimizin sağlığını korumak için esnafımızın aldığı tedbirleri yerinde denetliyor, gerekli uyarılarımızı yapıyoruz. Salgının yayılmasını önlemek için hepimizin sorumlulukları var. Hepimiz bu sorumluluklarımıza dikkat etmeli ve tedbirlerimizi almak zorundayız. Vatandaşlarımızın bizlere yardımcı olmalarının bu denetimler ve toplum sağlığı açısından çok kıymetli olduğunu hatırlatmak istiyorum. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına eksiksiz riayet edelim. Hep birlikte kendi sağlığımız başta olmak üzere başkalarının sağlığını düşünerek bu tedbirleri almak zorundayız. Hemşehrilerimize uyarılarda bulunmak için sahada olmaya devam edeceğiz" dedi.

OF HALKI'NIN BİLİNCİNİ VE DUYARLILIĞINI TAZELİYORUZ

Herkesin pandemi ile ilgili tehlikenin bilincinde olması gerektiğini belirten İlçe Kaymakamı Hayrettin Çiçek; "Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu yerlerin genel denetimlerine devam ediyoruz. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymakla birlikte, sürdürülen denetim faaliyetleri salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem taşıyor. Denetimlerde alınması gereken kurallara uyulmasının hem kendi sağlığımız hem de toplum sağlığı açısından hayati önem taşıdığını unutmamalıyız. Yapmış olduğumuz denetimlerin amacı hemşehrilerimize ceza yazmak değildir. Of halkının bilincini ve duyarlılığını tazeleyerek üç altın kurala azami derecede uymalarını sağlamayı amaçlıyoruz" ifadelerine yer verdi.