Başkan Sarıalioğlu, Türkiye Belediye Başkanları Birliği'ne Üye Oldu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Başkanları Birliği Genel Koordinatörü Niyazi Küçükyılmaz tarafından gerçekleştirilen ziyarette, üyelik formunu doldurarak birliğe üyeliğini gerçekleştirmiş oldu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Türkiye Belediye Başkanları Birliği'ne üye oldu.

Genel Koordinatör Niyazi Küçükyılmaz, üyelik sonrası Başkan Sarıalioğlu'na rozetini takarken, sıcak karşılaması ve misafirperverliği için kendisine teşekkürlerini sundu. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise birliğe üye olmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek yetkililere teşekkür etti.

Başkan Sarıalioğlu; "Merkezi Ankara’da bulunan Türkiye Belediye Başkanları Birliği’nin Genel Koordinatörü Niyazi Küçükyılmaz'a ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.