Of'ta 29 Ekim çelenk sunma töreni ile başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Of'ta çelenk sunma töreni ile başladı.

Of'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97'nci yıldönümü kutlama programı Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri, Of Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı. Saat 13.00'de başlayan çelenk sunma programında, Of Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Çelenk sunumunun ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız söylendi. Atatürk anıtında, Covid (19) tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen tören, İstiklal Marşının okunmasıyla son buldu.

Kutlama programına, Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkan Vekili Ömer Çakıroğlu, mülki, adli ve askeri erkân, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.