Of Belediyesi Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası Sonuçları

Of Belediyesi Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası Sonuçları

Of Belediye Başkanlığı tarafından bu yıldan başlamak üzere Geleneksel Masa Tenisi Turnuvasının 1. si 1 Haziran 2014 tarihinde Of Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Masa tenisi sporunu yaygınlaştırmak, farklı yakın ilçelerden gelen katılımcıları kaynaştırmak ve bu sporun her yaşta uzun yıllar yapılabileceğini göstermek amacıyla Of’ta bir araya gelindi.  

Turnuvanın açılışında Of Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akcebe konuşma yaparak katılımcılara başarılar diledi. 

Gençler ve veteranlar olmak üzere iki kategoride düzenlenen ve 30 kişinin katıldığı müsabakalarda Gençlerde; Ahmet Bayraktar birinci, Mehmet Toker ikinci, Uğur Yalçın üçüncü oldu. Veteranlarda ise; Dernekpazarı Akköse Kur’an Kursu öğreticisi Muharrem Uzun, Celalettin Akçadoğan ikinci, Gürpınar İmam-Hatip Okul Müdürü Hızır Ayhan üçüncü oldu.  

Turnuva sonunda açıklamada bulunan Of Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akcebe, turnuvaya yoğun bir ilginin olduğunu, centilmenlik, heyecan ve coşkunun eksik olmadığı bir geleneksel masa tenisi turnuvasını tamamladıklarını ifade etti.