Başkan Sarıalioğlu, iş yeri açılışına katıldı

Başkan Sarıalioğlu, iş yeri açılışına katıldı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ömer İbrahimoğlu ve Üzeyir Mollasalihoğlu isimli girişimciler tarafından İrfanlı Mahallesi’nde kurulan “Temizlik Sepeti” isimli işletmenin açılışına katıldı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yeni kurulan bir işletmenin açılışı nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ömer İbrahimoğlu ve Üzeyir Mollasalihoğlu isimli girişimciler tarafından İrfanlı Mahallesi’nde kurulan “Temizlik Sepeti” isimli işletmenin açılışına katıldı.

İrfanlı Mahallesi Fatih Ankara Caddesi üzerinde bulunan işyerinin açılış törenine Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yanı sıra AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta yaptığı konuşmada Of’un gelişmesi açısından yeni bir işyerinin açılışını gerçekleştirmenin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Sarıalioğlu, “Şehrimizde hizmet veren her yeni işletme şehrimizin gelişimine ve değişimine katkı sağlıyor” dedi.

Açılan yeni işletmelerin birçok kişiye istihdam sağladığını da ifade eden Sarıalioğlu, “Yeni bir iş yeri, yeni istihdam demek. Şehrimizde faaliyete geçen “Temizlik Sepeti” isimli işletmenin açılışını AK Parti Of İlçe Başkanımız Ahmet Çapoğlu ile birlikte gerçekleştirdik. İşletmeyi açan kardeşlerimiz, bu işletmeden inşallah hayırlı ve bol kazanç elde eder. Bu iş yerinin başta Of’umuza, çalışacak arkadaşlarımıza ve iş yeri sahibine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Sarıalioğlu ve Başkan Çapoğlu işyeri sahipleri ve vatandaşlarla beraber açılışı yaparak işyerini gezdi. İş yerinin halka sunacağı hizmetler ile ilgili bilgiler aldı.