Başkan Sarıalioğlu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programına Katıldı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82’inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programına katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan ve Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu tarafından hazırlanan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılarak öğrenciler tarafından ‘Atatürk’ konulu şiir ve kompozisyonlar okundu.

Program Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan müzik dinletisi ile son buldu.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programına Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, protokol mensupları, daire müdürleri, askerî erkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler katıldı.