Of İlçe Jandarma Komutanlığı Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Of İlçe Jandarma Komutanlığı Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yeni hizmet binasına taşınan Of İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yeni hizmet binasına taşınan Of İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Jandarma Komutanlığı Yeni Hizmet Binası ve Müştemilatı’nda incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Burak Çelik’ten bilgi aldı.

Başkan Sarıalioğlu ziyarette yaptığı açıklamada, yeni binanın jandarma teşkilatının gücüne güç katacağını vurguladı.

Ortak akıl, bilgi ve birikimlerle daha yaşanılabilir alanlar ve hizmetler üretmek için çalışacağımızı ifade eden Sarıalioğlu; “Of’umuz için ortak akılla hareket edecek, hep birlikte çalışacağız. Ülkemizin ve toplumumuzun huzur ve güvenliğini sağlamak için fedakarlık ve özveriyle çalışan zaman mefhumu gözetmeksizin görevini yerine getiren jandarma teşkilatımız, göz bebeğimizdir. Son dönemde pandemi sürecinde de aktif olarak çalışarak, yaşanabilecek olumsuzlukların önlenmesi adına önemli görevler üstlenen jandarma teşkilatımız, her şeyin en iyisine layıktır. Onlara rahat ve huzurlu bir çalışma ortamı sunmak da bizim öncelikli görevlerimizdendir.

Bu duygu ve düşüncelerle, huzur ve güvenliğimiz için gece gündüz demeden asayişimiz için çalışan Of İlçe Jandarma Komutanlığı personelimize görevlerinde muvaffakiyetler temenni eder, bu yeni hizmet binasının ve müştemilatının Of’umuza hayırlı olmasını diliyor, katkı ve destekleri için İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve diğer tüm ilgililere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette Başkan Sarıalioğlu’na AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Of Belediye Meclis Üyeleri Ömer Çakıroğlu ve Timuçin Sarıalioğlu eşlik etti.