Başkan Sarıalioğlu, oto galerici esnafıyla bir araya geldi

Başkan Sarıalioğlu, oto galerici esnafıyla bir araya geldi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, oto galerici esnafıyla bir araya geldi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, oto galerici esnafıyla bir araya geldi.

Oto galericilerin ticari alanlarıyla ilgili güncellenen mevzuat gereğince ruhsat ve yetki belgesi sıkıntısı yaşayan oto galericiler, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile bir araya gelerek sorunun çözümü noktasında destek istedi. Büyük sorun haline gelen oto galerici esnafının yer sorununu çözmek için harekete geçen Başkan Sarıalioğlu, bu kapsamda ikinci araç satışı yapan esnaflarla bir araya geldi. Yönetmeliğin oto galerici esnafını yakından ilgilendirdiğini belirten Başkan Sarıalioğlu, iyi niyet çerçevesinde gerekli adımların hızla atılabileceğini kaydetti.

Projesi hazırlanan Of Belediyesi Galericiler Sitesi çalışmaları öncesi görüş ve önerileri dinlemek amacıyla şehirde bulunan oto galericilerin katılımı ile proje değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Of Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda oto galericilere projenin detayları hakkında bilgiler verildi.

Oto galerici esnafı için uygun bir yer tespit edileceğini belirten Başkan Sarıalioğlu, "Of Belediyesi Oto Galericiler Sitesi Projesi'nde çalışmalara start verdik. Hayata geçireceğimiz oto galericiler sitesi ile birlikte bir yandan şehir merkezini otopark anlamında rahatlatırken, diğer yandan oto galerici esnafımızın, hemşehrilerimizin daha nezih ve uygun şartları olan bir ortamda ticaret yapmalarını sağlamış olacağız. Esnafımıza ve Of'umuza şimdiden hayırlı olsun. Of'u Seviyor, Sizin İçin Çalışıyoruz. Tüm oto galerici esnafını temsil edecek bir birliktelik sağlanacak. Belediye olarak biz bu işe öncülük edeceğiz. Ben konuya iyi niyetle yaklaşıyorum. Herkes de aynı iyi niyetle yaklaşmalı. Bu iş iyi niyet çerçevesinde çözülür. Bizler kanun çerçevesinde üzerimize düşeni yapacağız. Yıllardan bu tarafa gelen bir sorunu çözmek için bir araya geldik. Kanuna göre apartman altlarında ve belirlenen alanlara sahip olamayan iş yerlerinde sıkıntı ruhsat sıkıntısı var. Gönlümden geçen Of'un önümüzdeki yıllarında bir daha böyle bir sorunun yaşanmaması. Of'umuzun geleceği için en uygun adımları atmayı istiyorum. En kısa sürede gereken çalışmalar başlayacak" diye konuştu.